De warmte, vreugde en gezelligheid komen er weer aan. Samen de kerstboom optuigen, cadeaus kopen voor elkaar en lekker warm voor de open haard. En zodra de kerstdagen beginnen en de cadeautjes mogen worden uitgepakt is het feest compleet. Ook de dieren in de opvang willen graag hetzelfde gevoel met de kerst. Warmte, vreugde en gezelligheid. Ook zij zouden graag met Kerst een cadeau willen krijgen onder de kerstboom, speciaal voor hun.

De actie is van 1 t/m 31 december 2017 (deelnameformulier komt online op donderdag 30-11-2017 om 19:00)

Dit jaar wordt voor de 10de maal de KerstDierenActie georganiseerd. Dit doen wij in samenwerking met verschillende konijnen -en cavia opvangen uit Nederland.

Het idee van de Kerstactie is het helpen van de dieren in de opvangen. Dit kan op verschillende manieren. Op de website staan verschillende "Kerstbomen" met hierin de opvangdieren en opvangen. Deze dieren/opvangen vertellen graag hun verhaal en laten daarna weten wat ze graag voor kerst willen hebben door middel van een verlanglijstje. U kunt deze opvangdieren/opvangen steunen door ze een kerstgeschenk te geven.

 

Wat kunt u doen?

 Het in huis nemen van een kerstdier
  Een cadeau uit de kerstwinkel kopen
  Zelf een kerstpakket maken en opsturen
  Een financiële bijdrage voor een opvang/kerstdier     
  Financieel adopteren van een kerstdier

 
                                 
© 2018 KerstDierenActie
Back to Top